Loading...

Avond arrangement

Heeft u er wel eens aan gedacht om na uw werkdag door te rijden naar Sauna Drôme? Boek hier dan ons avondarrangement! Koken hoeft niet, bij dit arrangement zit een heerlijke dagschotel inbegrepen voor het diner. U bent vanaf 16:00 uur van harte welkom.

Geen saunaspullen meegenomen? Geen zorgen! Bij ons kunt u badjassen en handdoeken huren en slippers hebben wij te koop.

Sauna Drôme biedt ook andere sauna arrangementen.

Avond arrangement

  • Entree vanaf 16:00 uur
  • Gebruik van alle saunafaciliteiten
  • Gebruik van scrub en showergel
  • Dagschotel: vlees, vis of vegetarisch
€ 39,00 Reserveren
Anne Meij
Anne Meij
5
Bekijk alle reviews

Wat Sauna Drôme
zo speciaal maakt

Authentieke Sauna

Authentieke sauna

Bij Sauna Drôme beschikken we over authentieke sauna’s met hout gestookte kachels. Dit zorgt voor een oase van rust en ontspanning.

Gastvrijheid

Gastvrijheid

Wij vinden het belangrijk dat u zich op uw gemak voelt zodat u volledig kan ontspannen. Gastvrijheid staat bij ons daarom op nummer 1.

Warme en huiselijke sfeer

Warme en huiselijke sfeer

We brengen bij Sauna Drôme de warme huiselijke sfeer van binnen en de natuur van buiten samen. Dit zorgt voor een unieke beleving.

Eenvoudig reserveren

Eenvoudig en snel reserveren

Plaats eenvoudig een reservering in ons online reserveringssysteem. Liever bellen of langskomen om te reserveren? Ook dat kan!

De hele avond ontspannen met een avond arrangement

Vanaf 16:00 uur kunt u  uw avond ontspannen beginnen bij Sauna Drôme. Geniet van een lange avond ontspannen, want u bent welkom tot 23:00 uur. Laat alle stress van de dag achter u en kom volledig tot rust in onze authentieke sauna’s. Geniet van een lekkere dagschotel en droom lekker weg in onze rustruimtes. Met ons avond arrangement bereidt u zich voor op een ontspannen nachtje slapen.

Avond Arrangement
Avond Arrangement
Avond Arrangement Sauna Drôme
Avond Arrangement

Voordelen avond arrangement sauna

Een avondje naar de sauna met ons avond arrangement brengt vele voordelen met zich mee. Een aantal voordelen op een rijtje:

  • Een avond ontspannen is ideaal wanneer u slecht slaapt. Met een avond arrangement sauna bent u helemaal voorbereid op een ontspannen nachtje slapen.
  • Een avond arrangement is voordeliger dan een dag arrangement. U betaalt tenslotte alleen voor de avond.
  • Geniet van de ondergaande zon en een prachtige sterrenhemel.
  • U hoeft deze avond niet te koken, want bij dit avond arrangement sauna is een heerlijke dagschotel inbegrepen. U kunt kiezen uit vlees, vis of vegetarisch.

Goodnight opgietingen

Wilt u uw sauna avond goed afsluiten? Kies dan voor een Goodnight opgieting. Tijdens deze opgieting ervaart u een nog intensere hitte dan tijdens de reguliere opgietingen. Deze opgieting raden wij dan ook aan ervaren saunagasten aan. De Goodnight opgietingen vinden elke woensdag, donderdag en vrijdag plaats om 21:30 uur. U reserveert de opgieting eenvoudig aan de receptiebalie. De kosten voor deze opgieting zijn €3,00 p.p.

Reserveer uw avond arrangement

Uw avond arrangement sauna reserveert u eenvoudig in ons online reserveringssysteem. Wilt u liever bellen of langskomen om te reserveren? Dat is ook mogelijk!

Reserveer uw avond arrangement