Loading...

Hamam arrangement

Bent u toe aan ultieme ontspanning en een oase van rust? Geniet met dit arrangement van een professioneel Turks Hamam-badritueel, uitgevoerd door een van onze Hamam-masseurs. Als afsluiter van het badritueel ontvangt u een heerlijk kopje Turkse appelthee en een stukje Turks fruit om de beleving compleet te maken.

Op vrijdag, zaterdag en zondag berekenen we € 2,00 weekendtoeslag.

Hamam arrangement

  • Entree vanaf 10:00 uur met koffie of thee
  • Gebruik van alle saunafaciliteiten
  • Gebruik van scrub en showergel
  • Deelname aan 6 gratis opgietingen
  • Hamam-badritueel van 40 minuten
Vanaf € 84,75 Reserveren
Profielfoto Roel van den Berge

Roel van den Berge

5
Bekijk alle reviews

Wat Sauna Drôme
zo speciaal maakt

Authentieke Sauna

Authentieke sauna

Bij Sauna Drôme beschikken we over authentieke sauna’s met hout gestookte kachels. Dit zorgt voor een oase van rust en ontspanning.

Gastvrijheid

Gastvrijheid

Wij vinden het belangrijk dat u zich op uw gemak voelt zodat u volledig kan ontspannen. Gastvrijheid staat bij ons daarom op nummer 1.

Warme en huiselijke sfeer

Warme en huiselijke sfeer

We brengen bij Sauna Drôme de warme huiselijke sfeer van binnen en de natuur van buiten samen. Dit zorgt voor een unieke beleving.

Eenvoudig reserveren

Eenvoudig en snel reserveren

Plaats eenvoudig een reservering in ons online reserveringssysteem. Liever bellen of langskomen om te reserveren? Ook dat kan!

Wat Is Hamam?

Wat is Hamam?

Misschien heeft u nog nooit een Hamam-badritueel ervaren. U vraagt zich daarom af, wat is Hamam? Hamam is een Turks wasritueel. Het ritueel start met liggen op een buiksteen. Deze is verwarmd en opent daardoor de poriën in de huid. Vervolgens wordt het lichaam ingezeept met een zachte zeep van olijfolie. De huid wordt gescrubd met speciale scrubhandschoenen, hierdoor wordt al het vuil en dode huidcellen verwijderd. Daarna wordt u afgespoeld met warm en koud water.

Na de reiniging wordt uw lichaam bedekt met een dikke laag schuim van olijfoliezeep. U wordt heerlijk gemasseerd met deze laag schuim. Na het verwijderen van deze schuimlaag wordt u gemasseerd met een geurende olie en wordt uw haar gewassen. Als het ritueel is afgerond kunt u nog genieten van een heerlijk kopje Turkse appelthee en een stukje Turks fruit.

Hamam: oude techniek en traditie

De oorsprong van Hamam ligt in de Arabische landen. De plek dient als ruimte waar mensen zich kunnen wassen. Naast het wassen kunnen mensen hier ook ontspannen. De Hamam ruimte is vaak erg vochtig en aangenaam warm. Het Hamam badritueel verloopt volgens een zeer oude techniek en traditie. Het is een combinatie van een scrub en massage met olijfzeep.

Een Hamam massage boeken

U kunt bij Sauna Drôme genieten van een Hamam massage door een Hamam arrangement of een losse Hamam massage te boeken. Bij het Hamam arrangement kunt u naast het genieten van een Hamam massage ook gebruik maken van alle saunafaciliteiten. Het boeken gaat eenvoudig via ons online reserveringssysteem. Liever even bellen of langskomen om een reservering te plaatsen? Dat is uiteraard ook mogelijk.

Hamam arrangement reserveren
Sauna Drôme Hamam Arrangement