Loading...

Sauna arrangement

Toe aan een dagje volledig ontspannen? Kom dan genieten bij Sauna Drôme! In onze authentieke sauna komt u helemaal tot rust. Maak uw sauna dag compleet met een sauna arrangement. Wij hebben een divers aanbod arrangementen, zo is er altijd een sauna arrangement dat past bij u.

Reserveer direct uw sauna dagje bij Sauna Drôme!

Sauna Arrangement Sauna Drôme
Sauna Drôme Sauna Arrangement
Sauna Arrangement

Divers aanbod

Wij bieden drie verschillende soorten arrangementen aan: entree arrangementen, massage en Hamam arrangementen en overnachtingsarrangementen.

Wilt u onze sauna graag in de avond of juist vroeg in de ochtend bezoeken? Kijk dan tussen onze entree arrangementen en vind een sauna arrangement dat past bij uw wensen. Onze verschillende entree arrangementen op een rijtje:

  • Dag arrangement
  • Avond arrangement
  • Lazy Sunday arrangement
  • Vroege vogel arrangement
  • Drôme Deluxe arrangement

Benieuwd naar onze andere arrangementen? Bekijk dan ons ruime aanbod arrangementen.

 

Alle arrangementen

Sauna arrangementen uitgelicht

Bent u een vroege vogel? Met ons vroege vogel sauna arrangement start u de dag met een kopje koffie of een cappuccino, alvorens u de hele ochtend kunt genieten van verschillende warme sauna’s! Als u meer een avondmens bent, kunt u beter gebruik maken van ons avond arrangement. Voor eten wordt gezorgd en u bent vanaf 14.00 uur welkom.

Maar misschien nog wel beter: het Lazy Sunday arrangement. Om op te laden voor een nieuwe week komt u vanaf 10.00 binnen om een heerlijke kop koffie te bestellen. Gedurende de dag maakt u gebruik van alle saunafaciliteiten en geniet u ’s avonds van een 3-gangen diner.

Sauna en massage arrangement

Maakt een massage uw sauna dag compleet? Kies dan voor ons sauna en massage arrangement! Met een sauna en massage arrangement kunt de gehele dag gebruik maken van alle saunafaciliteiten en daarnaast genieten van een massage van 50 minuten. Voor de massage heeft u de keuze uit een sport- of ontspanningsmassage. Ultiem genieten van een sauna en massage arrangement? Kies dan het Drôme Deluxe arrangement. Bij dit arrangement kunt u gebruik maken van alle sauna specialiteiten, heeft u keuze uit een 50 minuten massage of een 40 minuten Hamam badritueel en geniet u van een heerlijke lunch en 2-gangen diner.

Wat maakt Sauna Drôme zo speciaal?

Wanneer u een sauna arrangement boekt bij Sauna Drôme boekt u een beleving. We beschikken bij Sauna Drôme over authentieke sauna’s met hout gestookte kachels. Voor een volledige oase van rust en ontspanning bent u hier dus op de juiste plek. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat u zich op uw gemak voelt in onze sauna. De huiselijke en warme sfeer van binnen en de natuur van buiten brengen wij samen. Ervaar de unieke beleving zelf bij Sauna Drôme door eenvoudig een reservering te plaatsen in ons online reserveringssysteem. Uiteraard kunt u ons ook bellen of langskomen in Putten om te reserveren.

Naast alle sauna faciliteiten kunt u bij ons ook genieten van een heerlijke maaltijd. Alle gerechten worden zoveel mogelijk gemaakt met seizoensgebonden en verse producten. Onze menukaart wisselt daarom geregeld.

Sauna En Massage Arrangement
Sauna Arrangement Reserveren

Reserveer uw sauna arrangement

Heeft u voordat u uw saunabezoek gaat reserveren nog een vraag over een sauna arrangement? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt telefonisch contact met ons opnemen, een mail sturen of ons een bericht sturen. Het maken van een reservering doet u eenvoudig via ons online reservingssyteem.

Uw sauna arrangement reserveren