Loading...

Drôme Deluxe arrangement

Zin in een geheel verzorgde saunadag? Met ons Drôme Deluxe arrangement kunt u de hele dag onbezorgd genieten en zullen wij ervoor zorgen dat u niets tekortkomt. Kies voor de lunch een van onze broodjes van de menukaart en geniet ‘s avonds van een culinair 2-gangen diner (keuze uit de meeste voor- en hoofdgerecht van onze kaart). En het leuke is: met dit arrangement kunt u ook nog kiezen voor een sport– of ontspanningsmassage van 50 minuten of een Hamam badritueel van 40 minuten!

Op vrijdag, zaterdag en zondag berekenen we € 2,00 weekendtoeslag.

Drôme Deluxe arrangement

  • Ontvangst met koffie of thee
  • Lunchkeuze: een van onze heerlijke broodjes
  • Massage 50 minuten (sport- of ontspanningsmassage) of 40 minuten Hamam badritueel
  • 2-gangen diner
Vanaf € 142,25 Reserveren
Profielfoto F. Vermolen

F. Vermolen

5
Bekijk alle reviews

Wat Sauna Drôme
zo speciaal maakt

Authentieke Sauna

Authentieke sauna

Bij Sauna Drôme beschikken we over authentieke sauna’s met hout gestookte kachels. Dit zorgt voor een oase van rust en ontspanning.

Gastvrijheid

Gastvrijheid

Wij vinden het belangrijk dat u zich op uw gemak voelt zodat u volledig kan ontspannen. Gastvrijheid staat bij ons daarom op nummer 1.

Warme en huiselijke sfeer

Warme en huiselijke sfeer

We brengen bij Sauna Drôme de warme huiselijke sfeer van binnen en de natuur van buiten samen. Dit zorgt voor een unieke beleving.

Eenvoudig reserveren

Eenvoudig en snel reserveren

Plaats eenvoudig een reservering in ons online reserveringssysteem. Liever bellen of langskomen om te reserveren? Ook dat kan!