Loading...

Hotstone massage een perfecte manier om compleet te ontspannen

Wanneer u op zoek bent naar een ontstressende en ontspannende massage, biedt een hot stone massage de perfecte uitkomst. Tijdens de hotstone massage worden er heerlijke oliën en warme (natuurlijke) stenen gebruikt. Dit is goed voor het ontspannen van de spieren, het verbeteren van de bloedcirculatie en het bevorderen van uw algehele welzijn. Naast ontspanning zorgt een hot stone massage ook voor de afvoer van gifstoffen en verlichting van lichamelijke klachten.

Een hotstone is ideaal wanneer u vermoeid bent. Na een hotstone massage voelt u zich weer opgeladen en heeft u weer voldoende energie.

Let op: deze massage kan niet geboekt worden wanneer de temperatuur boven de 25 graden Celsius is. Een ontspanningsmassage is dan een goed alternatief!

Hotstone massage (25 minuten): €44,95
Hotstone massage (50 minuten): €79,00

Onze massages zijn online alleen te reserveren in combinatie met een arrangement. Wilt u een losse massage boeken? Dat kan! Neem dan contact op met de receptie via 0341 – 491129.

Hotstone massage

Vanaf € 44,95 Reserveren
Profielfoto karin deen

karin deen

4
Bekijk alle reviews
Wat Is Een Hot Stone Massage?

Wat is een hot stone massage?

Hierboven legden we al kort uit wat een hot stone massage is. Laten we eens dieper ingaan op het ontstaan en de werking ervan.

Eeuwenoude techniek

Een hot stone massage (vrij vertaald: hete stenen massage) stamt al uit een eeuwenoud tijdperk. Zo gebruikten de Grieken en Romeinen al hete stenen om massages uit te voeren, al waren zij niet de enige… Veel verschillende inheemse culturen hadden door dat het gebruik van hete stenen bij een massage zorgde voor pijnverlichting en therapeutische warmte (warmte die helpt bij spierontspanning). Pas veel later – rond de jaren ’90 – introduceert een Amerikaanse massagetherapeut de wereld aan de hot stone massage, zoals we die nu kennen.

Techniek van een hete stenen massage

Die techniek uit de jaren ’90 gebruiken we dus nog steeds. Daarbij warmen we stenen op tot een bepaalde temperatuur, door ze onder te dompelen in heet water. Onze masseur plaatst de stenen vervolgens op verschillende punten op uw lichaam, zoals langs uw wervelkolom, in uw handen of tussen uw tenen. Met oliën maakt hij of zij de stenen glad en beweegt ze langzaam en ritmisch over uw lichaam. Zodoende dringt de warmte van de stenen door naar uw spieren, resulterend in een ontspannend effect.

Voordelen van een hotstone massage

Nu u het antwoord op de vraag ‘wat is een hot stone massage?’ weet, zetten we de voordelen ervan ook nog eens op een rij:

  • Verlicht spanning en pijn in de spieren
  • Bevordert de spierontspanning
  • Maakt gifstoffen vrij en verbetert de kwaliteit van de huid
  • Vermindert stress en angst
  • Helpt om beter te slapen
  • Helpt bij het vergroten van de gewrichtsflexibiliteit

Is een hete stenen massage geschikt voor mij?

Een hotstone massage is de perfecte massage om te kiezen wanneer u last heeft van vermoeidheid en stress. Het draagt bij aan het stimuleren van het zelfherstellend vermogen. Als u last heeft van griep, koorts, huidziektes, trombose, brandwonden, vaatziektes of een verhoogde stofwisseling dan is een hot stone massage niet aan te raden. Twijfelt u of een hete stenen massage geschikt is voor u? Raadpleeg dan altijd eerst uw arts.

Boek een arrangement inclusief hot stone massage!
Hotstone Massage

Wat Sauna Drôme
zo speciaal maakt

Authentieke Sauna

Authentieke sauna

Bij Sauna Drôme beschikken we over authentieke sauna’s met hout gestookte kachels. Dit zorgt voor een oase van rust en ontspanning.

Gastvrijheid

Gastvrijheid

Wij vinden het belangrijk dat u zich op uw gemak voelt zodat u volledig kan ontspannen. Gastvrijheid staat bij ons daarom op nummer 1.

Warme en huiselijke sfeer

Warme en huiselijke sfeer

We brengen bij Sauna Drôme de warme huiselijke sfeer van binnen en de natuur van buiten samen. Dit zorgt voor een unieke beleving.

Eenvoudig reserveren

Eenvoudig en snel reserveren

Plaats eenvoudig een reservering in ons online reserveringssysteem. Liever bellen of langskomen om te reserveren? Ook dat kan!