Loading...

Over Sauna Drôme

Sauna Drôme bestaat al ruim 50 jaar. Ooit zijn wij begonnen als sauna “Rustika”, met gescheiden damesdagen en gescheiden herendagen. In de loop der jaren is de boerderij steeds verder uitgebreid tot het huidige complex.

Over Ons Sauna Drome

Wat Sauna Drôme speciaal maakt

We kunnen wel stellen dat Sauna Drôme het saunabezoek op de kaart heeft gezet. Wellicht heeft u ook uw eerste saunaervaring bij ons opgedaan? Nog dagelijks ontvangen we gasten die ‘ooit’ weleens bij ons zijn geweest en zich een bootsauna kunnen herinneren. Onze varende bootsauna is een van de meest typerende faciliteiten van Sauna Drôme. Tijdens een saunagang maakt u een ritje over het water met uitzicht over de natuur, hertjes en eenden.

Random foto 1
Random foto 2
Random foto 3
Random foto 4
Random foto 5
Random foto 6
Random foto 7
Veluwse Gastvrijheid

Veluwse gastvrijheid en een seizoensgebonden keuken

Sauna Drôme staat tevens bekend om haar Veluwse gastvrijheid. Een deel van onze medewerkers is al jarenlang aan het bedrijf verbonden, waardoor u als gast al snel herkend wordt en persoonlijk wordt geholpen. De keuken kookt vooral met seizoensgebonden producten en maakt zoveel mogelijk vers. De menukaart wisselt zeker elk seizoen en dagelijks is er naast de reguliere kaart een keuze van ons krijtbord met de specials van de dag.

Tijdens uw saunadag kunt u gebruikmaken van de authentieke opgietingen. Deze worden gegeven in onze Panorama-Sauna met uitzicht over het meer. De opgietingen zijn gratis te bezoeken, er is plaats voor iedereen. Deze sessies zijn altijd voorzien van passende muziek gekozen door onze eigen saunameesters.

De perfecte manier om compleet te ontspannen

Naast heerlijk eten en drinken is er nog veel meer te beleven bij Sauna Drôme. Wat dacht u van een klankschaalsessie of een van onze belevingen? Deze worden dagelijks gegeven en zorgen voor een totaalbeleving.

Een heerlijke massage of Hamam-badritueel mag eigenlijk ook niet ontbreken. Al onze masseurs zijn NSG-opgeleid en kunnen zowel sport- als (speciale) ontspanningsmassages uitvoeren. Ook zonder saunabezoek kunt u een massage bij ons reserveren. Het Oosterse badhuis heeft een badritueel waarbij de masseurs opgeleid zijn door een Turkse leermeester, zodat het badritueel zo authentiek mogelijk wordt uitgevoerd.

Wij kijken ernaar uit u binnenkort te mogen begroeten en u een heerlijke dag bij ons te laten beleven.

Met vriendelijke groet,

Shelly Klomp – General Manager

Klankschaalsessie Bij Sauna Drome
Hamam Massage
Ontspannen Met Opgietingen