Loading...

Ontspanningsmassage

Een ontspanningsmassage boekt u met het doel om te ontspannen en uiteraard te genieten. Een ontspanningsmassage wordt ook wel een klassieke massage genoemd. Het is een massage met lichte strijkingen waarbij lichaam en geest tot rust komen.

Ontspanningsmassage (25 minuten): €42,50

Ontspanningsmassage (50 minuten): €72,50

Ontspanningsmassage (75 minuten): €112,00

Onze massages zijn online alleen te reserveren in combinatie met een massage arrangement. Wilt u een losse massage boeken? Dat kan! Neem dan contact op met de receptie via 0341 – 491129.

Ontspannings­massage

Vanaf € 42,50 Reserveren
Profielfoto Paul Middendorp

Paul Middendorp

4
Bekijk alle reviews
Wat Is Een Ontspanningsmassage?

Wat is een ontspanningsmassage?

Leuk, zo’n ontspanningsmassage, maar wat is het precies? Een massage kent altijd een doel én een techniek of werkwijze. Laten we daar eens verder op inzoomen.

Het doel van een ontspanningsmassage

Hoewel een ontspanningsmassage meerdere doeleinden heeft, is het hoofddoel – en de naam geeft het al een beetje weg – het wegnemen van stress. Vandaar dat de massage zich in een kalme en rustige omgeving bevindt. Wat veel mensen daarentegen niet weten, is dat een ontspanningsmassage ook bijdraagt aan allerlei soorten pijnverlichtingen. Voorbeelden daarvan zijn:

  • Chronische pijn
  • Stijve (nek)spieren
  • Hoofdpijn en migraine
  • Rugpijn

Ook al heeft u geen last van (chronische) pijntjes, een ontspanningsmassage is sowieso goed voor uw lichaam. Zo zult u na afloop merken dat u meer energie heeft. De massage verbetert de bloedcirculatie, de afvoer van afvalstoffen, het immuunsysteem en zorgt bovendien voor sneller spierherstel. Een ontspannen lichaam zorgt tegelijk voor een mentale ontspanning. Een regelmatige ontspanningsmassage werkt ook preventief, omdat het lichaam deze ontspanning opslaat.

Techniek of werkwijze

Met de techniek of werkwijze bedoelen we de manier waarop een massage wordt uitgevoerd. Gebruiken we attributen, welke bewegingen maken onze masseurs, et cetera. Dus wat is de techniek van een ontspanningsmassage? Goede vraag!

Onze masseur maakt met zijn handen rustige, langzame strijkbewegingen en knedingen om een lichte druk op de spieren aan te brengen. Tijdens de massage kunt u altijd aangeven of de druk te groot of te klein aanvoelt. De bewegingen zorgen ervoor dat uw spieren ontspannen. Enigszins afhankelijk van uw voorkeuren, ligt u doorgaans zowel op uw buik, als op uw rug. Zoals vermeld duurt de ontspanningsmassage 25 of 50 minuten.

Reserveer een arrangement met ontspanningsmassage
Voordelen Ontspanningsmassage

Wat Sauna Drôme
zo speciaal maakt

Sauna Room 1

Authentieke sauna

Bij Sauna Drôme beschikken we over authentieke sauna’s met hout gestookte kachels. Dit zorgt voor een oase van rust en ontspanning.

Gastvrijheid

Gastvrijheid

Wij vinden het belangrijk dat u zich op uw gemak voelt zodat u volledig kan ontspannen. Gastvrijheid staat bij ons daarom op nummer 1.

Warme en huiselijke sfeer

Warme en huiselijke sfeer

We brengen bij Sauna Drôme de warme huiselijke sfeer van binnen en de natuur van buiten samen. Dit zorgt voor een unieke beleving.

Eenvoudig reserveren

Eenvoudig en snel reserveren

Plaats eenvoudig een reservering in ons online reserveringssysteem. Liever bellen of langskomen om te reserveren? Ook dat kan!