Loading...

Hamam badritueel een perfecte manier om compleet te ontspannen

Bij Sauna Drôme kunt u genieten van een weldadige ontspanning tijdens een traditioneel Turks Hamam-badritueel. Als een van de weinige sauna’s in Nederland biedt Sauna Drôme u heerlijke traditionele badrituelen aan. Uitgevoerd door professioneel en traditioneel opgeleide Hamam-masseurs.

Hamam badritueel (40 minuten): €62,50

Hamam badritueel (60 minuten): €82,50

Onze massages zijn online alleen te reserveren in combinatie met een arrangement. Wilt u een losse massage boeken? Dat kan! Neem dan contact op met de receptie via 0341 – 491129.

Hamam badritueel

Vanaf € 62,50 Reserveren
Profielfoto Maarten

Maarten

5
Bekijk alle reviews

Wat Sauna Drôme
zo speciaal maakt

Authentieke Sauna

Authentieke sauna

Bij Sauna Drôme beschikken we over authentieke sauna’s met hout gestookte kachels. Dit zorgt voor een oase van rust en ontspanning.

Gastvrijheid

Gastvrijheid

Wij vinden het belangrijk dat u zich op uw gemak voelt zodat u volledig kan ontspannen. Gastvrijheid staat bij ons daarom op nummer 1.

Warme en huiselijke sfeer

Warme en huiselijke sfeer

We brengen bij Sauna Drôme de warme huiselijke sfeer van binnen en de natuur van buiten samen. Dit zorgt voor een unieke beleving.

Eenvoudig reserveren

Eenvoudig en snel reserveren

Plaats eenvoudig een reservering in ons online reserveringssysteem. Liever bellen of langskomen om te reserveren? Ook dat kan!

Hamam badritueel: oude techniek en traditie

Hamam is van oorsprong een badhuis in de Arabische landen. Het is een plek waar mensen zich grondig kunnen wassen en men zich kan ontspannen. Daardoor heeft de hamam ook een sterke sociale functie. Het is er doorgaans erg vochtig en aangenaam warm.

Een Hamam badritueel is een combinatie van een scrub en een massage met olijfzeep en verloopt volgens een zeer oude techniek en traditie.

Hamam Arrangement