Loading...

Chinese voetmassage

De Chinese voetmassage is een eeuwenoude massagetechniek van wel 4 duizend jaar oud. Het zorgt ervoor dat u vitaal en gezond blijft en het helpt klachten te voorkomen en/of te verminderen. De Chinese voetmassage brengt het lichaam in balans door het behandelen van de reflexpunten en de meridianen op de voeten en de onderbenen.

Chinese voetmassage (25 minuten): €44,95

Onze massages zijn online alleen te reserveren in combinatie met een arrangement. Wilt u een losse massage boeken? Dat kan! Neem dan contact op met de receptie via 0341 – 491129.

Chinese voetmassage

Vanaf € 44,95 Reserveren
Profielfoto Rens de wit

Rens de wit

5
Bekijk alle reviews

Wat Sauna Drôme
zo speciaal maakt

Authentieke Sauna

Authentieke sauna

Bij Sauna Drôme beschikken we over authentieke sauna’s met hout gestookte kachels. Dit zorgt voor een oase van rust en ontspanning.

Gastvrijheid

Gastvrijheid

Wij vinden het belangrijk dat u zich op uw gemak voelt zodat u volledig kan ontspannen. Gastvrijheid staat bij ons daarom op nummer 1.

Warme en huiselijke sfeer

Warme en huiselijke sfeer

We brengen bij Sauna Drôme de warme huiselijke sfeer van binnen en de natuur van buiten samen. Dit zorgt voor een unieke beleving.

Eenvoudig reserveren

Eenvoudig en snel reserveren

Plaats eenvoudig een reservering in ons online reserveringssysteem. Liever bellen of langskomen om te reserveren? Ook dat kan!

Een Chinese voetmassage Verhelpt verschillende klachten

Een Chinese voetmassage is goed voor het verminderen van:

  • Vermoeidheid
  • Hoofdpijn en migraine
  • Slapeloosheid
  • Gewrichtspijn
  • Nekpijn
  • Lage rugpijn
  • Angststoornissen
Chinese Voetmassage
Chinese Voetmassage Bij Sauna Drome

Hoe werkt een Chinese voetmassage?

De meridianen die in de voeten en onderbenen lopen zijn de blaas- en niermeridiaan, milt- en maagmeridiaan en de galblaas en levermeridiaan. Met de Chinese voetmassage worden de afvalstoffen afgevoerd en vindt er opheffing van energieblokkades plaats.