Loading...

Overnachtingsmogelijkheden

Een lekker dagje naar de sauna en niet terug naar huis hoeven? Dat kan! Boek een heerlijk wellness arrangement met overnachting bij een van de overnachtingsmogelijkheden in de omgeving.

Profielfoto Mariëlle P

Mariëlle P

5
Bekijk alle reviews

Wat Sauna Drôme
zo speciaal maakt

Authentieke Sauna

Authentieke sauna

Bij Sauna Drôme beschikken we over authentieke sauna’s met hout gestookte kachels. Dit zorgt voor een oase van rust en ontspanning.

Gastvrijheid

Gastvrijheid

Wij vinden het belangrijk dat u zich op uw gemak voelt zodat u volledig kan ontspannen. Gastvrijheid staat bij ons daarom op nummer 1.

Warme en huiselijke sfeer

Warme en huiselijke sfeer

We brengen bij Sauna Drôme de warme huiselijke sfeer van binnen en de natuur van buiten samen. Dit zorgt voor een unieke beleving.

Eenvoudig reserveren

Eenvoudig en snel reserveren

Plaats eenvoudig een reservering in ons online reserveringssysteem. Liever bellen of langskomen om te reserveren? Ook dat kan!

Massage Arrangement Met Overnachting

Verwencadeau: wellness arrangement met overnachting

Een wellness arrangement met overnachting is een cadeau dat iedereen kan gebruiken! Even lekker helemaal tot rust komen in onze authentieke sauna en daarna overnachten in een nabij hotel of pension. Met een dagentree kunt u gebruik maken van alle saunafaciliteiten. U heeft toegang tot verschillende sauna’s, rustruimtes en baden. Ook genieten van een heerlijke lunch of diner? Kies dan voor een wellness arrangement met overnachting. Laat uw familie, vrienden of geliefde genieten bij Sauna Drôme Putten met overnachting!

Sauna Drôme Putten met overnachting boeken

Wilt u een bezoek brengen aan Sauna Drôme Putten met overnachting? Of wilt u een dag en nacht ontspannen cadeau geven? U boekt de overnachting eenvoudig zelf. Kies daarna een entree of arrangement van Sauna Drôme dat u aanspreekt. Bijvoorbeeld een dag arrangement inclusief lunch óf dagschotel. Genieten van een massage arrangement met overnachting? Dat kan ook! Bij ons massage arrangement zit een massage van 50 minuten inbegrepen. U heeft bij ons massage arrangement met overnachting de keuze uit een sport- of ontspanningsmassage. U komt volledig ontspannen aan bij uw gekozen accommodatie.

Wanneer u een bezoek aan Sauna Drôme Putten met overnachting cadeau wilt geven, kunt u ook kiezen voor een cadeaubon van Sauna Drôme. Bepaal zelf de hoogte van het bedrag op de cadeaubon.