Loading...

Bamboe massage

Bij de bamboe massage wordt er gebruik gemaakt van bamboestaven. De bamboestaven prikkelen de zenuwuiteinden van de huid en de oppervlakkige spieren. Hierdoor komt de bloedsomloop op gang, wat ervoor zorgt dat er meer zuurstof beschikbaar is voor de cellen in het lichaam.

Bamboe massage (25 minuten): €44,95

Onze massages zijn online alleen te reserveren in combinatie met een arrangement. Wilt u een losse massage boeken? Dat kan! Neem dan contact op met de receptie via 0341 – 491129.

Bamboe massage

Vanaf € 44,95 Reserveren
Profielfoto Niko Tingelaar

Niko Tingelaar

4
Bekijk alle reviews
Bamboe Massage Bij Sauna Drome

Bamboe massage met bamboestaven

We gebruiken de bamboestaven als hulpmiddel tijdens het geven van een volledige lichaamsmassage. De bamboestaaf dient als verlengstuk voor de handen en de armen. Om de bewegingen over uw lichaam soepel te laten verlopen en eventuele wrijving te voorkomen, smeren we – voordat de bamboe massage begint – uw lichaam en de bamboestaven in met oliën.

De bamboestaven die onze masseurs gebruiken zijn uiteraard van hoogwaardig bamboe en bovendien glad geschuurd en gepolijst om splinters en scherpe punten te voorkomen. Wel raden we aan eventuele allergieën door te geven, zodat we daar rekening mee kunnen houden.

Bamboe massage ten opzichte van een ‘normale massage’

Misschien vraagt u zich af: ‘waarom zou ik een bamboe massage nemen en geen ‘normale’ (ontspannings)massage?’ Welke massage u neemt, is natuurlijk volledig aan u. Wel vertellen we graag de verschillen, omdat een bamboe massage wel degelijk voordelen kent ten opzichte van een ‘normale’ massage.

Bamboestokken dringen verder door in de spieren dan handen. Zodoende faciliteert deze massagetechniek de mogelijkheid ‘dieper’ te werken en is het effect sterker dan bij een gebruikelijke massage. Een van die effecten is het stimuleren van de bloedsomloop, op haar beurt weer resulterend in een betere afvoer van afvalstoffen.

Daarnaast kan een bamboe massage – door de eigenschappen van de bamboestaven – bijdragen aan exfoliatie (ofwel het verwijderen van dode huidcellen).

Tot slot is het nemen van een bamboe massage voor velen een prettige variatie. Iedere massage is toch nét iets anders. Uiteindelijk is het antwoord op de vraag welke massage het prettigst is, toch afhankelijk van ieders persoonlijke voorkeur.

Bamboe Massage Werking
Bamboe Massage

Voordelen van een bamboe massage

De voordelen van een bamboe massage op een rijtje:

  • Verwarmt de spieren en het lichaam
  • Heractiveert de bloedcirculatie
  • Vermindert stress en spanning in de spieren
  • Ontgift en versterkt het immuunsysteem
  • Vermindert vermoeidheid

Wat Sauna Drôme
zo speciaal maakt

Authentieke Sauna

Authentieke sauna

Bij Sauna Drôme beschikken we over authentieke sauna’s met hout gestookte kachels. Dit zorgt voor een oase van rust en ontspanning.

Gastvrijheid

Gastvrijheid

Wij vinden het belangrijk dat u zich op uw gemak voelt zodat u volledig kan ontspannen. Gastvrijheid staat bij ons daarom op nummer 1.

Warme en huiselijke sfeer

Warme en huiselijke sfeer

We brengen bij Sauna Drôme de warme huiselijke sfeer van binnen en de natuur van buiten samen. Dit zorgt voor een unieke beleving.

Eenvoudig reserveren

Eenvoudig en snel reserveren

Plaats eenvoudig een reservering in ons online reserveringssysteem. Liever bellen of langskomen om te reserveren? Ook dat kan!