Loading...

Sportmassage

Een sportmassage is gericht op het stimuleren van de doorbloeding van de spieren. Het is gericht op het herstellen van het lichaam na een sportprestatie. Met een sportmassage zorgt u er namelijk voor dat de afvalstoffen in de spieren sneller afgevoerd worden.

Sportmassage (25 minuten): € 42,50

Sportmassage (50 minuten): € 72,50

Sportmassage (75 minuten): € 112,00

Uiteraard zijn al onze masseurs gecertificeerd. Is een massage te hard? Schroom niet om het hen aan te geven!

Onze massages zijn online alleen te reserveren in combinatie met een arrangement. Wilt u een losse massage boeken? Dat kan! Neem dan contact op met de receptie via 0341 – 491129.

Sportmassage

Vanaf € 42,50 Reserveren
Profielfoto Karin Janssen

Karin Janssen

4
Bekijk alle reviews

Wat Sauna Drôme
zo speciaal maakt

Authentieke Sauna

Authentieke sauna

Bij Sauna Drôme beschikken we over authentieke sauna’s met hout gestookte kachels. Dit zorgt voor een oase van rust en ontspanning.

Gastvrijheid

Gastvrijheid

Wij vinden het belangrijk dat u zich op uw gemak voelt zodat u volledig kan ontspannen. Gastvrijheid staat bij ons daarom op nummer 1.

Warme en huiselijke sfeer

Warme en huiselijke sfeer

We brengen bij Sauna Drôme de warme huiselijke sfeer van binnen en de natuur van buiten samen. Dit zorgt voor een unieke beleving.

Eenvoudig reserveren

Eenvoudig en snel reserveren

Plaats eenvoudig een reservering in ons online reserveringssysteem. Liever bellen of langskomen om te reserveren? Ook dat kan!

Wat is een sportmassage?

Een sportmassage is een type massage dat gericht is op het verbeteren van prestaties en het voorkomen of behandelen van blessures. De massage is vaak gericht op een specifieke spiergroep. Technieken die gebruikt worden tijdens een sportmassage verschillen van kneden, rekken tot drukken. Een sportmassage helpt bij het verminderen van spierspanning, het bevorderen van de doorbloeding en het losmaken van verklevingen.

Is een sportmassage pijnlijk?

Nee, een sportmassage bij Sauna Drôme is niet pijnlijk. Onze gespecialiseerde masseurs weten hoeveel kracht ze moeten uitoefenen voor een goed resultaat. Zij stemmen samen met u af wat uw wensen zijn, zo zal de masseur u niet te hard masseren.

Sportmassage Sauna Drome
Sport Massage

Wanneer kiezen voor een sportmassage?

Sportmassages worden preventief gebruikt om blessures te voorkomen. Wanneer u al last heeft van een blessure, zorgt een sportmassage voor sneller herstel. Daarnaast kan een sportmassage verlichting geven als u last heeft van vermoeide en stijve spieren vanwege overtraining. Kies niet voor een sportmassage als u last heeft van een ernstige blessure. U kunt dan het beste eerst bij een fysiotherapeut langsgaan. Eventueel verder in het herstelproces kunt u in overleg met uw fysiotherapeut een sportmassage boeken. Ook wanneer u last heeft van een spierscheuring of ontsteking raden wij een sportmassage af.

Voordelen van een sportmassage

De effecten van een sportmassage:

  • Verbetert de doorbloeding van de spieren
  • Voorkomt blessures
  • Bevordert het herstel van het lichaam
  • Soepele spieren
  • Verbetert de stofwisseling
  • Verbetert de spierfunctie

Boek nu een sportmassage bij Sauna Drôme

Een sportmassage boek je eenvoudig door contact op te nemen met de receptie. Of kom ook genieten van onze sauna faciliteiten en boek een massage arrangement.

Reserveren
Sportmassage