Loading...

Lomi Lomi-massage

Lomi Lomi is een bijzondere, diep ontspannende en helende massage die zijn oorsprong vindt in Hawaï.

Lomi Lomi massage prijs: €79,00 (50 minuten)

Onze massages zijn online alleen te reserveren in combinatie met een arrangement. Wilt u een losse massage boeken? Dat kan! Neem dan contact op met de receptie via 0341 – 491129.

Lomi Lomi massage

Vanaf € 79,00 Reserveren
Profielfoto Kris

Kris

4
Bekijk alle reviews
Lomi Lomi Massage Bij Sauna Drome

Wat is een Lomi Lomi massage?

Een lomi lomi massages is een apart soort type massage. Hij verschilt vooral van een ‘normale’ ontspanningsmassage door haar filosofie. In de filosofie van van een lomi lomi massage zit namelijk nog een spiritueel component, waardoor deze massage voor zowel het lichaam als de geest goed zou moeten zijn.

Om de vraag ‘wat is een lomi lomi massage’ nog iets beter te beantwoorden gaan we terug naar de oorsprong van de massage, welke haar roots in Hawaï vindt. Onder inheemse volken op Hawaii was de lomi lomi massage een onderdeel van geneeskunde en levensfilosofie. De Hawaïaanse cultuur zag het lichaam, de geest en de ziel als één geheel en speelde daar met een lomi lomi massage dan ook op in.

De vloeiende, lange strijkingen met handen en onderarmen weerspiegelen het ritme en de bewegingen van de natuur. Dit is dan ook een wezenlijk verschil als men kijkt naar andere massagetechnieken: het (veelvuldige) gebruik van de onderarmen door de masseur. De bewegingen kunnen worden vergeleken met de golven van de zee en zijn gericht op het loslaten van spanning en blokkades.

De lomi lomi massage wordt vaak omschreven als een dans over het lichaam. Deze benaming komt voort uit de vloeiende, onafgebroken en strijkende bewegingen die een zachte maar toch diepe werking hebben op lichaam en geest.

Voordelen van een Lomi Lomi massage

Een Lomi Lomi massage kan voor veel klachten een verlichtende werking hebben. Enkele voordelen van een Lomi Lomi massage op een rijtje:

  • Verbetert de bloedsomloop
  • Geeft ruimte aan blokkades in gewrichten
  • Verlicht pijn, angst en somberheid
  • Verlicht stress en spanning
  • Versterkt het lymfesysteem
  • Bevordert de stofwisseling
  • Verlaagt de bloeddruk
  • Helpt bij het afvoeren van afvalstoffen

Lomi lomi massage prijs

De prijs van een lomi lomi massage bedraagt €75,- voor 50 minuten.

Boek een arrangement met lomi lomi massage
Lomi Lomi Arrangement

Wat Sauna Drôme
zo speciaal maakt

Authentieke Sauna

Authentieke sauna

Bij Sauna Drôme beschikken we over authentieke sauna’s met hout gestookte kachels. Dit zorgt voor een oase van rust en ontspanning.

Gastvrijheid

Gastvrijheid

Wij vinden het belangrijk dat u zich op uw gemak voelt zodat u volledig kan ontspannen. Gastvrijheid staat bij ons daarom op nummer 1.

Warme en huiselijke sfeer

Warme en huiselijke sfeer

We brengen bij Sauna Drôme de warme huiselijke sfeer van binnen en de natuur van buiten samen. Dit zorgt voor een unieke beleving.

Eenvoudig reserveren

Eenvoudig en snel reserveren

Plaats eenvoudig een reservering in ons online reserveringssysteem. Liever bellen of langskomen om te reserveren? Ook dat kan!