Opgietingen Panorama-Sauna 85° graden 

Authentiek en puur

Een opgieting staat ook wel bekend als “Aufguss” of “Löyly”. Het is een sensationele belevenis tijdens een dagje sauna. Tijdens de opgieting giet de saunameester water met etherische oliën op de kachel. De vrijgekomen waterdamp wappert en zwaait de saunameester door de ruimte. De luchtvochtigheid stijgt en je ervaart de saunatemperatuur als warmer en intenser.

Heerlijk! En goed voor je lichaam en huid. Je gaat meer zweten en de doorbloeding van je huid wordt direct actiever. En dát is precies die sensationele belevenis voor lichaam en geest.

Onze opgiettijden:
Dagelijks:
11:30 – 13:30 – 15:00 – 16:30 – 19:00 en 20:30 uur.

Onze belevingen

Een beleving is een verwenritueel in één van onze sauna’s of baden waarbij wij er alles aan doen om jouw wellnessdag helemaal compleet te maken. Ervaar met speciale geurbelevingen en aandacht voor gezicht, lichaam of geest.

Maak kennis met onze belevingen;  7. 50 p.p. Inclusief een verfrissend drankje!

Onze belevingen hebben een duur van ± 25 minuten (o.b.v. beschikbaarheid)
Meer informatie & reserveringen aan de receptiebalie.

Rozen Bodycrème Pakking

Turks Stoombad om 15:30 uur

Rozenmusk scrubzout:
Deze heerlijke zacht zoete scrub verwijdert dode huidcellen, voorkomt huidirritaties en bevordert de doorbloeding van de huid. Daarnaast heeft het een effectieve verzorgende werking bij een droge huid.
Rozenmusk heeft een heerlijke zoetige Rozengeur met een vleugje Musk.

Rozen Bodycrème Pakking:

Rozen geven een gevoel van warmte en harmonie. Op de huid heeft deze pakking een verzorgende en heilzame werking en helpt ze rimpelvorming te vertragen en de huidtextuur te verbeteren,
waardoor de huid er gladder, zachter en jonger uit gaat zien.

 

Honing – Zen

Bio-Sauna om 12:30 & 18:00 uur

Deze gezichtsbeleving staat geheel in het teken van Finland. Tijdens deze rustige Zen-opgieting wordt er water met etherische olie over de kachel verdeelt. Zodra de huid opgewarmd is, wordt er een Finse Kuusi Scrub uitgedeeld die gemaakt wordt van dennenhout en daardoor 100% natuurlijk is. Daarna breng je een honing-crème aan die het gezicht een mooie glans geeft. De honing is verzachtend, verminderd onzuiverheden en tevens beschermt het de huid tegen droogheid.