Kinderbeleid Sauna Drôme Putten 

Wanneer u Sauna Drôme bezoekt met uw kind(eren), bent u natuurlijk net als al onze gasten van harte welkom. Wij hanteren voor kinderen dezelfde gedragsregels als bij volwassenen en stellen daarbij de (volwassen) begeleider verantwoordelijk voor het naleven van onze huisregels. Om het bezoek aan onze sauna voor iedereen zo aangenaam mogelijk te maken, hebben we dit beleid uitgebracht met tevens enkele praktische punten van aandacht voor de veiligheid en gezondheid van uw kind. Zodoende maken we er voor elke gast een bijzondere ervaring van!

Gedragsregels

Het is een ieder verplicht om de huisregels in acht te nemen. Kinderen dienen zindelijk te zijn en over minimaal 1 zwemdiploma te beschikken om gebruik te mogen maken van onze faciliteiten. Duiken of springen in de baden, overlast door geluid, houding of gedrag wordt niet getolereerd en kan uiteindelijk aanleiding geven tot ontzegging van de toegang. Attributen zoals ballen, opblaasartikelen, duikbrillen, speelgoed etc. zijn niet toegestaan. Tevens is het niet toegestaan om uw eigen eten en drinken mee te nemen naar onze sauna, laat staan te nuttigen.

Veiligheid

Wanneer u zich in de buurt van de baden begeeft dient u bedacht te zijn op het feit dat er geen badmeesters aanwezig zijn. Kinderen t/m 14 jaar dienen dan ook onder constant toezicht van de ouders te blijven voor optimale veiligheid en goede orde. Dit geldt uiteraard ook voor het gebruik van alle andere faciliteiten.

Warmte en kou

Kinderen zijn zeer goed bestand tegen warmte en kou. Zij hebben echter een langere tijd nodig om te herstellen. Voorkom dat kinderen vanuit extreme warmte te snel over gaan op andere warme faciliteiten en laat uw kind niet langer dan enkele seconden in extreem koude baden verblijven.

Toegangstijden en kindertarief

Kinderen t/m 12 jaar mogen maximaal tot 19.00 uur gebruik maken van de sauna faciliteiten en de horeca. Het tarief voor entree voor kinderen t/m 12 jaar is €17,75 per kind.

Wij verwachten van onze gasten dat een vriendelijke verzoek om rust wordt gevolgd door een vriendelijk gebaar!

 

Wij wensen u een fijn verblijf toe bij Sauna Drôme Putten!