Veel gestelde vragen

Mocht uw vraag hier niet tussen staan neem dan contact met ons op.

Wat zijn jullie openingstijden?

Maandag t/m zondag 10:00 – 23.00
Onze keuken is geopend tot 21:00 uur

 

Tassen beleid

In ons complex zijn alleen doorzichtige tassen toegestaan. Wanneer u niet in het bezit bent van een doorzichtige tas kunt u deze aanschaffen bij de receptie voor € 0.25 euro per stuk. 

 

Zijn jullie op bepaalde feestdagen gesloten?

Op 1ste Kerstdag en nieuwjaarsdag zijn wij gesloten.

Is het mogelijk om telefonisch te reserveren?

Telefonisch reserveren is mogelijk. Desondanks stellen wij het op prijs als u een reservering maakt via ons reserveringssysteem. Om kwaliteit te kunnen garanderen kennen wij een maximum in het aantal gasten per dag. Met vragen voorafgaand aan uw bezoek kunt u per mail of telefonisch wenden tot onze receptie. Heeft u op de dag zelf vragen? Onze medewerkers bij de receptie helpen u graag verder.

Heeft Sauna Drôme een badkledingdag?

Nee, wij hebben geen badkledingdagen.

Kan ik een behandeling zonder sauna bezoek boeken?

Jazeker, wij verzoeken u telefonisch contact op te nemen (m.u.v. de hamam).

Mag mijn telefoon, tablet of e-reader mee naar binnen?

Het gebruik van een mobiele telefoon of tablet is alleen bij de receptie of in onze loungeruimte toegestaan. Op overige plaatsen binnen het resort is het meenemen van een mobiele telefoon of andere elektronische apparatuur niet toegestaan. Wilt u een e-reader meenemen? Laat deze dan even zien bij de receptie, dan kan de receptioniste beoordelen of deze mee naar binnen genomen mag worden.

Ik heb een kortingsbon of voucher voor de Sauna. Kan ik dan ook online reserveren?

Wanneer u in het bezit bent van een kortingsbon, dan verzoeken wij u dit bij uw (online)reservering te vermelden. Bij het inchecken dient u deze aan ons te overhandigen. Eventuele cadeaubonnen kunt u tijdens de betaling (na uw bezoek) bij de receptie inleveren.

Zijn mijn kortingsbonnen voor een sauna-entree ook geldig voor een arrangement?

Kortingsbonnen voor een sauna-entree zijn alleen geldig voor een sauna-entree. Deze kortingsbonnen kunnen dus niet worden ingeleverd wanneer u een arrangement bij ons boekt.

Zijn kinderen welkom?

Kinderen zijn welkom uitsluitend onder begeleiding van ouders tot 19.30 uur. Voor meer informatie zie ons kinderreglement.

Ik ben nog nooit in de sauna geweest, wat kan ik verwachten?

Geef bij binnenkomst duidelijk aan dat u voor het eerst bent. U krijgt dan uitleg en een rondleiding. Badjas en handdoeken zijn te huur. Slippers zijn te koop. U kunt ze ook zelf meenemen. Zwemkleding is niet toegestaan.

Kan ik zelf bepalen hoe laat een behandeling wordt uitgevoerd?

Behandelingen kunnen plaatsvinden tussen een uur na uw aankomsttijd en de aangegeven vertrektijd. Behandelingen vinden niet plaats voor 11.00 uur. De behandeltijden worden bij inchecken aan u doorgegeven.

Wij willen graag de behandeling tegelijkertijd gepland hebben. Is dat mogelijk?

Komt u met meerdere personen dan doen wij onze uiterste best de behandelingen gelijktijdig in te plannen. Wij kunnen dit echter niet met zekerheid garanderen. De behandeltijden worden bij aankomst aan u doorgegeven.

Ik heb een allergie of ben vegetarisch. Wordt hiermee rekening gehouden en waar kan ik dit aangeven bij het reserveren?

Onze chefkok kan rekening houden met eventuele allergieën of speciale dieetwensen. Let u hierbij wel op dat u dit tijdig communiceert, bij voorkeur al tijdens uw reservering bij het vakje opmerkingen.

Is Sauna Drôme makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer?

Met de trein en bus zijn wij bereikbaar. Vanaf treinstation Putten gaat geen bus rechtstreeks naar de bushalte Veenhuizerveldweg. U dient dan uit te stappen bij station Barneveld Noord en vervolgens de bus (lijn 205) naar bushalte Veenhuizerveldweg. Let wel….vanaf de bushalte is het nog zo’n 10 minuten lopen.

Zijn grote groepen ook welkom?

Ja, wij kunnen ook een arrangement op maat maken. Wij adviseren u graag.

Kan ik naar de sauna tijdens zwangerschap?

De sauna is een uitstekende manier om te ontspannen. U zweet letterlijk al uw zorgen en onrust uit uw lichaam. Maar nu u zwanger bent zult u uzelf waarschijnlijk afvragen of de hitte van de sauna’s wel geschikt is voor uw ongeboren kindje. Wees gerust: ook als u zwanger bent is een sauna bezoek geen probleem, wel zijn er een aantal aandachtspuntjes en is oplettendheid geboden. Wat kunt u beter niet doen: Zonnebank, Infrarood, openbare kruidenbaden, sauna’s met hoge temperatuur (90-95 graden), in de eerste 3 maanden een sauna bezoeken, langer dan 10 min blijven zitten in een sauna, laatste 6 weken: warme (kruiden)baden.

Kan een hotel online gereserveerd worden?

Nee, dit is niet mogelijk. Wij willen u vragen hiervoor telefonisch contact met ons op te nemen.

Heeft u een laadpunt voor elektrische auto's?

Wij hebben 5 parkeerplaatsen met een oplaadpunt.

Met welke creditcard kan ik bij u betalen?

Wij accepteren alleen Visa en Mastercard.

Kan ik ook behandelingen boeken zonder sauna bezoek?

Dit is zeker mogelijk. Wij verzoeken u dan telefonisch contact met ons op te nemen.

Kan ik mijn reservering wijzigen?

U kunt uw reservering annuleren door dit formulier in te vullen.

Kan ik mijn reservering annuleren?

U kunt uw reservering wijzigen via dit formulier. De wijziging wordt binnen 48 uur verwerkt.

Waarom je vaker naar de sauna zou moeten gaan in de zomer

Over het algemeen brengen mensen vaker een bezoek aan de sauna met koud weer. Bij warm weer denk je immers niet meteen aan een warme saunacabine. Maar een dagje sauna in hartje zomer heeft zo zijn voordelen. Dit zijn alvast 4 redenen waarom je vaker naar de sauna zou moeten gaan in de zomer:

  1. Na een saunabezoek kun je beter tegen de hitte
  2. Je leert relativeren als je uit een cabine van 90 graden stapt. De temperatuur buiten lijkt dan ineens heel koud. Zelfs als het boven de 20 graden is! Daarnaast train je je lichaam om zichzelf te koelen. Hoe meer je naar de sauna gaat, hoe beter je tegen de warmte kunt.
  3. In de sauna kun je goed afkoelen
  4. Veel mensen denken bij een saunabezoek meteen aan opwarmen. Maar je kunt er ook goed koelen. Naast zwembaden en saunacabine’s zijn er ook verkoelende neveldouches, dompelbaden, koude douches, stortemmers en milde tropische douches.

Authentiek, puur en verrassend ontspannend