Corona Update

CORONA MAATREGELEN VANAF 28 NOVEMBER:

Wat betekenen de nieuwe maatregelen voor u als gast?

Onze saunafaciliteiten en horeca zijn tot en met 20 december 2021 dagelijks geopend tot 17.00 uur.
Wij vragen je om er zorg voor te dragen dat je om
17.00 uur uitgecheckt bent.

Door de kortere openingstijden passen wij het dagtarief aan van €32,50 naar €27.50.
Het avondtarief en alle overige arrangementen komen tijdelijk te vervallen en de avond-badenkaarten worden opgeschort tot nadere berichtgeving. 

Toegangsbewijs:
Vanwege de maatregelen die vanuit de overheid worden gesteld dien je een coronatoegangsbewijs aan te kunnen tonen bij een bezoek aan onze sauna. Dit houdt in dat je een negatief testbewijs, vaccinatiebewijs óf herstelbewijs hebt wanneer je naar onze sauna gaat. Het coronatoegangsbewijs kan worden aangemaakt in de vorm van een QR-code via de CoronaCheck-app of op papier via https://coronacheck.nl/nl/. Zonder geldige QR-code mogen wij helaas geen toegang verlenen.

De Directie
Sauna Drôme Putten

 

 

 

CORONA MAATREGELEN VANAF 13 NOVEMBER:

Wat betekenen de nieuwe maatregelen voor u als gast?

Onze saunafaciliteiten zijn tot 4 december 2021 dagelijks geopend tot 18.00 uur. De horeca blijft tot 20.00 uur open, zodat je nog na je dagje sauna heerlijk kunt genieten van een diner, hapje en drankje. Wij vragen je om er zorg voor te dragen dat je om 20.00 uur uitgecheckt bent.

Door de kortere openingstijden passen wij het dagtarief aan van €32,50 naar €27.50.
Het avondtarief en avondarrangement komen tijdelijk te vervallen en de avond-badenkaarten worden opgeschort tot nadere berichtgeving. 

Toegangsbewijs:
Vanwege de maatregelen die vanuit de overheid worden gesteld dien je een coronatoegangsbewijs aan te kunnen tonen bij een bezoek aan onze sauna. Dit houdt in dat je een vaccinatiebewijs óf herstelbewijs hebt wanneer je naar onze sauna gaat. Het coronatoegangsbewijs kan worden aangemaakt in de vorm van een QR-code via de CoronaCheck-app of op papier via https://coronacheck.nl/nl/. Zonder geldige QR-code mogen wij helaas geen toegang verlenen.

De Directie
Sauna Drôme Putten

  • VOORAF RESERVEREN Vooraf reserveren voor je saunabezoek is verplicht. Houd je ook aan de afgesproken aankomst- en vertrektijd.
  • GEZONDHEIDSCHECK Je bevestigt tijdens het maken van je reservering én bij check-in dat je géén corona gerelateerde klachten hebt.
  • GEEF ELKAAR DE RUIMTE De overheid heeft de anderhalve meter maatregelen per 25 september opgeheven. Maar, wij laten ook na 25 september blijvend een beperkt aantal gasten toe. Hierdoor heb jij als gast nóg meer rust en ruimte om te ontspannen. Je houdt gepaste afstand van elkaar en geeft elkaar zoveel mogelijk ruimte. Wel zo fijn voor jezelf en de ander.
  • WAS JE HANDEN Om de hygiëne optimaal te waarborgen is het verplicht je handen bij binnenkomst te desinfecteren bij de speciale dispenser. Was tijdens je bezoek regelmatig je handen. Alle besmettingsgevoelige punten worden extra vaak gereinigd door onze medewerkers.
  • GEEN MONDKAPJES Het dragen van een mondkapje niet verplicht. 

Veel gestelde vragen

Mocht uw vraag hier niet tussen staan neem dan contact met ons op.

Wat zijn jullie openingstijden?

Maandag t/m zaterdag 10:00 – 23:00 uur en zondag 10:00 – 22:00 uur

Zijn jullie op bepaalde feestdagen gesloten?

Op 1ste Kerstdag zijn wij gesloten.

Is het mogelijk om telefonisch te reserveren?

Telefonisch reserveren is mogelijk. Desondanks stellen wij het op prijs als u een reservering maakt via ons reserveringssysteem. Om kwaliteit te kunnen garanderen kennen wij een maximum in het aantal gasten per dag. Met vragen voorafgaand aan uw bezoek kunt u per mail of telefonisch wenden tot onze receptie. Heeft u op de dag zelf vragen? Onze medewerkers bij de receptie helpen u graag verder.

Welke betaalmiddelen kunnen er gebruikt worden?

Wij accepteren contact geld en de gewone betaalpas.
Creditcard, Visa, American express kunnen wij ook accepteren. 

Welke cadeaukaarten accepteren jullie?

De cadeau kaarten die wij accepteren zijn:

  • Sauna Drôme cadeau kaart
  • De Nederlandse Sauna Cadeaubon (NSC)
  • De nationale sauna & wellness cadeaukaart 

Sauna Drôme 

Tolweg 13-15
3881 SX Putten

Tel. : 0341-491129
Email: receptie@saunadrome-putten.nl

KvK-nr. 80256813

Contact opnemen

Heeft u een vraag aan Sauna Drome? Vul onderstaand contactformulier in en wij zullen uw vraag spoedig beantwoorden.

Wilt u graag een reservering plaatsen? Om teleurstelling te voorkomen, adviseren wij om direct via ons reserveringssysteem een boeking te doen.


Authentiek, puur en verrassend ontspannend